Jan 7, 2013

Tentang SAYA

merupakan seorang manusia juga. mempunyai segala nikmat yang Allah kurniakan kepada saya.

BIODATA


NAMA:                      DINI  nama pendek jer. bagi nama panjang bukan kenal pun.

UMUR:                     19 TAHUN masuk tahun ni 19. muda lagi kan? haha,

NAMA BLOGGER:  DINISMILES A.K.A ZIRCON nak tau zircon apa? ia adalah batu permata 


BELAJAR:               UITM KAMPUS MACHANG KELANTAN dekat kan? korang boleh cari... tak payah susah susah... senang semuanya. haha..

FAKULTI:                ART & DESIGN JABATAN FINE METAL DESIGN ni kos yang Dini ambil... designer. korang nak tahu fine metal tu apa? korang melawat la ROYAL SELANGOR. korang akan tengok dia buat apa. bagi kat kelantan ada juga. kat perak pergi kat MARIWASA, pemiliknya datin anak beranak.

T/TINGGAL:           PASIR PUTEH KELANTAN. nak tahu kat mana? jeng jeng jeng... dekat dengan tok bali dan besut. nama kampung dini sama dengan salah satu tempat kat kedah. CUBA TEKA!!

NEGARA:               MALAYSIA kalau ada orang dia mengaku bukan rakyat malaysia tu. boleh jer di humban kat tengah laut..

sekarang puas hati! ini lah saya serba ringkas. 

PEACE!!!!! zantee GAZA. save gaza!

penulisan pertama saya ada dalam geng tiga suku.

No comments:

Post a Comment

jika ada yang tidak berbuas hati, komen atau pandangan silakan tinggalkan jejak anda di sini

Labels

Get widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...