Feb 29, 2016

Laman web yang trusted mempunyai tarikh luput begitu juga zenithgold

Tahukah anda bahawa website-website tertentu akan ada tarikh luput?Dalam bisnes, jika sesuatu syarikat yakin tentang bisnes yang dijalankan. Mestilah website-website mereka mempunyai tarikh luput yang lama. Sekarang teknologi di hujung jari, anda boleh memeriksa sendiri sejauh mana syarikat itu yakin dengan bisnes mereka dengan memeriksa tarikh luput website di http://whois.domaintools.com/ . Sejauh manakah syarikat-syarikat tersebut target untuk berada di pasaran boleh dilihat secara kasar dengan tarikh luput website mereka.
Masukkan sahaja alamat website di dalam search box. Saya telah memeriksa sendiri antara bisnes2 yang berjaya di dunia.
Facebook : Expires on 2020-03-30
Instagram : Expires on 2021-06-04
Twitter : Expires on 2020-01-21
Microsoft : Expires on 2021-05-03
Apple : Expires on 2021-02-20
Zenithgolds : Expires on 2021-07-21
Anda nilai sendiri tuan-tuan..Nilai dengan mata hati..Buka mata, buka minda..Tiada jaminan dalam pelaburan, tetapi kita boleh melihat sejauh mana kesungguhan syarikat untuk membuat bisnes..Dengan Security website bertaraf A setaraf dengan website maybank, tarikh luput website pada tahun 2021 setaraf dengan website2 syarikat2 yang kukuh dan berjaya pada masa sekarang..
Anda tentukan, kalau betul zenithgolds ni penipu, adakah mereka sanggup membayar sejumlah duit yang banyak untuk website security dan tarikh luput website..Ramai sudah yakin dengan Zenithgolds..anda bila lagi??
http://www.endole.co.uk/company/01593045/zenithgold-limited?
 Semua maklumat lengkap zenithgold limited, director-director sampai semua shareholders dia. Termasuk semua bisnes partner dia dan bank yang dia terlibat.
Syarikat ini kukuh dan establish di U.K... perlukah anda ke U.K. jika maklumatnya anda boleh dapat di Internet? Adakah gov.uk suatu laman web biasa? Bukankah gov.uk adalah laman web rasmi kerajaan United Kingdom?
Memang sgt2 kukuh...88 shareholder seluruh dunia.
Yg masih nak kaji teruskan mengkaji..
Yg dah abis kaji, meh buka acc..hehe

Sebarang pertanyaan
Whatapp
014-8443594

No comments:

Post a Comment

jika ada yang tidak berbuas hati, komen atau pandangan silakan tinggalkan jejak anda di sini

Labels

Get widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...