Mar 25, 2016

Tamadun lemuria

Tamdun lemuria diperkirakan wujud sekitar 75000-11000 SM. Berdasarkan bukti arkeologi, tamadun lemuria disekitar indonesia.

Perbualan Airl:

"... Another possibility is that a massive submarine volcanic eruption the region of lake toba, in sumatra and mt. Krakatoa in java cause the destruction of LEMUR. the flood waters caused by the eruption overwhelmed all the land masses, including the highest mountains. Survivor of the destruction of the civilization, the lemurians, are the earliest ancestors of the Chinese. Australia  and the ocean areas to the north were the center of the lemurian civilization and the source of oriental races. Both civilization possessed electronics, flight and similar technologies of space opera cultures..,."

Alien Airl

Secara rawak tentang interview alien Airl oleh matilda O'donnell macelroy
Interview alien Airl:
Okey, point yang jadi tanda tanya aku siapa IS-BE yang dikatakan Airl. Ciri² IS-BE yang diceritakan Airl:
- bukan fizikal entiti dalam univers
-wujud sebelum wujudnya alam semesta
- tidak lahir dan tidak mati
Kata kunci: Allah tuhan sekalian alam. Mungkin sebab yang temuramah ni katolik, dia sebut jesus.
Kata kunci lagi: orang² yang pernah naik pesawat UFO mengakui ada ruang kosong seperti tempat beribadah.

Bijak tak bijak alien Airl ni dia belajar cakap bahasa inggeris dalam satu malam aje. Aku tak mampu, I, u aku tahu le. Meh kita semak kata² airl yang buat aku melopong.
"Sebelum kamu boleh memahami sejarah, pertama kali kamu harus faham maksud masa. Masa adalah sesuatu gerakan objek yang menembusi dalam ruang. Ruang bukanlah lurus. Ruang ditentukan oleh 'pointof view' dari IS-BE apabilia melihat sesuatu objek. Jarak antara IS-BE dan objek yang dilihat dipanggil 'ruang'. Objek atau tenaga dalam ruang tidak semestinya bergerak lurus. Dalam alama semesta, objek cenderung kepada bergerak secara rawak atau lengkuk atau berpusing (spring) atau ditentukan oleh perintah."

P:s: Meh otak blurr aku describe apa yang dikatakan oleh alien Airl.
1- 'pointof view dari IS-BE, apabila rasulullah saw israk mikraj, baginda dibawa ke sidratul muntaha, disitu baginda tidak melihat Allah kerana dilapisi satu ruang yang dipanggil hijab yang bercahaya terang.
2- seperti kita tahu, sejak akhir ini, saintis menkhabarkan bahawa bumi tidak pernah mengelingi matahari. Bahkan ia adalah spiral atau gerakan spring. Matahari bergerak lurus dalam bentuk spiral dan planet² disekitar matahari juga bergerak spiral seperti matahari.
3- 'ditentukan oleh perintah'. Point disini siapa yang memerintah?
Dan matahari beredar (tajri) ke tempat tujuannya (mustaqar). Demikianlah yang ditentukan oleh yang maha perkasa lagi maha mengetahui." (Yaa siin:38)

Kisah tragis Airl
--
DaTang kebumi atas arahan ' superior officer' memandangkan dia adalah officer, pilot dan engineer. Akhir datang ke bumi masa 5,965 BCE/sebelum masehi. Mengetahui 37 bahasa dan bahasa terakhir ketika dia dibumi adalah sanskrit vedic hymns. Ketika itu dia dalam siasatan kawasan PERkawalan  di pergunungan himalaya seperti battalion, komunikasi dan administrative personal yang tiba² hilang dan musnah.
Lebih kurang 1 juta tahun lalu, dia dalam latihan dan penyiasatan untuk 'Data evaluation and program development officer for the domain' kerana dia berpengalaman dalam teknologi dan dihantar ke bumi sebagai penyiasat. Salah satu kerjanya yang sering terlibat dengan penyisikan tentang populasi manusia  dan habitat asal, ramai orang dikawasan keliling menyebut tentang penampakan 'vimanas' atau pesawat terbang (UFO).
sekarang setelah dia ke bumi sekali lagi, dia tidak mampu memahami bahasa inggeris. Tujuannya ke bumi pada kali ini adalah untuk menyiasat tentang letupan nuklear di Maxico tertapi semasa melakukan siasatan secara tak sengaja kapalnya terkena panahan petir dan terhempas.

Mar 24, 2016

Krim Polla Bahaya

Merujuk kepada FDA (food and Drug Administration) MYANMAR 

PS: bukan untuk menjahamkan perniagaan orang, tapi nak bagitahu aje. sebab aku pun pengguna krim polla. dalam FDA myanmar polla krim siang 5g xde disebut. mungkin selamat. 





Mar 8, 2016

Al Masih Ad-Dajjal

Fakta al-masih ad-dajjal
- bermata satu. Dajjal mempunyai sepasang mata tetapi buta sebelah pada belah kanan. Sifat dajjal sering disalah tafsir bermata satu. Salah. Sebenarnya buta sebelah!
- didahi tertera perkataan كفر bererti kafir.
- berambut kerinting jika dilihat dari belakang seperti pokok yang rendang (rambut afro)
- bertubuh sasa dan tinggi.
- berumur dalam lingkungan 8000 tahun tetapi fizik tetap muda kerana ditangguh kematiannya.
- bernama samiri kerana berasal dari samara palestin. Pembuat patung lembu ketika musa dan bani israel terlepas dari tutankhamun.
- diberi kebolehan mengeluarkan rezeki dan menghidupkan orang yang telah mati serta menjelajah dunia layaknya seperti angin.
- hidup didunia selama 40 hari. Sebenarnya dajjal akan hidup selama 1 tahun 1 bulan 1 minggu dan hari seterusnya seperti hari biasa umat manusia.
- tidak mampu memasuki kota bakkah (mekah) dan madinah kerana dikawal ketat oleh para malaikat.
- kematian dajjal adalah ditangan isa almasih.

Mar 6, 2016

MUHAMMAD DALAM BIBLE

Benarkah MUHAMMAD SAW tidak dinyatakan didalam kitab INJIL/BIBLE? -dinidani- (baca sampai habis)
---
Jom semak balik dan bukakan minda. Didalam kitab injil/kidung agung, song of solomon bab 5 ayat 16. Jom kita baca apa yang ditulis:
"His mouth is most sweet; yea he is ALTOGETHER LOVELY. this is my beloved and this is my friend o daughters of jerusalem."

Siapakah yang dimaksudkan dengan 'Altogether lovely?'

Jom lagi kita semak kitab injil dalam bahasa hebrew (bahasa isa/jesus)
Song of solomon 5:16
חכו  ממתקים  וכלו  מחמדים  זה  דודי  וזה  ךעי  בנות  ירושלם:
Hekkow mamtaqqim wekullow MUHAMMADIM zeh dowdi wazar'ie benowt yurusalem

-mulutnya penuh kemanisan berbicara, yes, dialah MUHAMMAD TERPUJI. Dia adalah kekasihku dan dia juga sahabatku wahai bani israel.
---
Masih tak percaya? Silakan copy word מחמד kepada hebrew kepada inggeris di translator. Perhatikan apa yang keluar. MUHAMMAD!

Labels

Get widget here
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...